Doğumunun 80. yılında Kırım Tatar şair Şakir Selim’i anma ve kitap tanıtımı

Ankara’da, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Avrasya Yazarlar Birliği ve Kırım Vakfının iş birliğinde “Doğumunun 80. yılında Kırım Tatar Şair Şakir Selim’i Anma ve Kitap Tanıtımı Toplantısı” gerçekleştirilecek.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Avrasya Yazarlar Birliği ve Kırım Vakfı 30 Kasım 2022 tarihinde saat 10.30’da Beşevler’deki Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mavi Salonda “Doğumunun 80. yılında Kırım Tatar Şair Şakir Selim’i Anma ve Kitap Tanıtımı Toplantısı” düzenleyecek. Programın konuşmacıları; Kırım Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerinden Prof. Dr. Zühal Yüksel ve Dr. Işılay Işıktaş Sava ile merhum Kırım Tatar Şair Şakir Selim’in kızı Doç. Dr. Leniyara Selim Celilova olacak.

Ayrıca toplantı kapsamında Avrasya Yazar Birliği “Bengü Yayınları” tarafından neşredilen Kırım Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Işılay Işıktaş Sava’nın hazırladığı “Kırım Tatar Şairi Şakir Selim’in Şiirleri” kitabının tanıtımı da yapılacak.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/diaspora/dogumunun-80-yilinda-kirim-tatar-sair-sakir-selim-i-anma-ve-kitap-tanitimi/461147/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi düzenlendi

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlendi. Türkmenistan Devlet Haber Ajansının (TDH) haberine göre, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir