7 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki terör yuvalarını vurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, 7 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki bölücü teröristlere yönelik başlatılan Pençe Kilit Operasyonu kapsamında terör yuvalarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 7 terörist daha etkisiz hâle getirildi. Bu kapsamda, Milli Savunma Bakanlığından bugün konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şehitlerimiz için, milletimiz için, bu aziz vatan için bıkmadan, yorulmadan mücadeleye devam. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 7 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.”

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/7-terorist-etkisiz-hale-getirildi/461235/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi düzenlendi

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlendi. Türkmenistan Devlet Haber Ajansının (TDH) haberine göre, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir