MSB: Irak’ın kuzeyindeki terörist temizliğimiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor

Türkiye’nin Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 11 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sınır ötesi harekat bölgelerindeki bölücü terör unsurlarına yönelik operasyonlarını kararlı ve başarılı bir şekilde sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 11 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Milli Savunma Bakanlığından (MSB) bugün konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Irak’ın kuzeyindeki terörist temizliğimiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor. Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.”

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/guvenlik/msb-irak-in-kuzeyindeki-terorist-temizligimiz-etkin-ve-kararli-sekilde-devam-ediyor/464393/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir