Maarif Okulları Öğrencilerinin Kalpleri Türkiye İçin Atıyor

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve civarda bulunan 10 ilde etkisini gösteren depremle ilgili enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye yardımlar da ulaştırılıyor. Erdemli bireyler yetiştirmek adına 51 ülkede faaliyet gösteren Türkiye Maarif Vakfına bağlı okullarda eğitim gören öğrencilerin kalbi de Türkiye için atıyor.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da bulunan Uluslararası Maarif Okullarında öğrenciler, öğretmenler ve okul aile birliği, bölgedeki sivil toplum kuruluşları ile koordineli olarak Türkiye’de depremden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere aynî ve nakdî yardım toplama çalışması düzenledi.

Erbil Maarif Okullarından öğrencileri Yusuf Govand, Rasa Younis, Baz Sinan, Seyf Sherzad, Ari Dara depremde etkilenen bölgelere yardım toplamak üzere bağış kampanyası başlatıp kampanyanın duyurusu için ulusal radyo kanalına konuk oldu.

Kuzey Makedonya Maarif Okulları öğrencileri Türkiye’ye dayanışma mesajları gönderdi.

Türkiye’de depremden etkilenen bölgelere iletilmek üzere Kosova Maarif Okullarında aynî ve nakdî yardım toplama çalışması düzenlendi.

Moritanya Maarif okullarında okul aile birliği üyeleri, düzenledikleri bağış kampanyası ile 260.000 TL toplayarak T.C Nuakşot Büyükelçiliğine teslim etti.

Arnavutluk Maarif Okulları öğrencileri, öğretmenleri ve okul aile birliği, depremden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere aynî ve nakdî yardım toplama çalışması düzenledi.

Romanya Maarif Okullarında öğretmen ve öğrenciler, Türkiye’de depremden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere aynî yardım toplama çalışması yaptı.

Gürcistan Maarif Okulları öğrencileri, depremzedeler için yardım kampanyası başlatarak T.C. Tiflis Büyükelçiliğine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Güney Afrika Maarif Okulları öğrenci, öğretmenleri ve velileri, Türkiye’de depremden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere aynî ve maddî yardım kampanyası düzenledi. Toplanan yardımlar Türk Hava Yolları iş birliği ile Türkiye’ye gönderildi.

Pak-Türk Maarif Okulları öğrencileri ise yayınladıkları dayanışma mesajları ile topladıkları yardımları Türkiye’ye iletti.

Kaynak : turkiyemaarif.org
Kaynak Sayfa : https://www.turkiyemaarif.org/post/7-Maarif-Okullari-Ogrencilerinin-Kalpleri-Turkiye-Icin-Atiyor-2489

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir