KGG’ye Alım Duyurusu Bir Hafta Daha Uzatıldı

Cumartesi 14 Ocak 2023 20:28Kosova Savunma Bakanlığı, Cumartesi günü Kosova Güvenlik Gücü-KGG’ye alım konkurunun 23 Ocak’a uzatıldığını bildirdi.

Bakanlık, çok sayıda başvuru sahibinin aynı anda oluşturulan platforma teknik engeller nedeniyle ulaşamadığı için başvuru sürecinin uzatıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“Genç asker alımı konkurunun bir hafta uzatıldığını bildiririz, çünkü başvuru platformumuza aynı anda çok sayıda adayın girmesi nedeniyle başvuru sürecini geciktiren teknik engeller ortaya çıktı. Bu nedenle, Kosova Cumhuriyeti ordusunda işe alım duyurusu 23 Ocak’a kadar açık olacak. “ deniliyor açıklamada.

Bakanlık tarafından duyurulduğu üzere, 18-25 yaş arasındaki tüm ilgililerin başvuru hakkı var, ayrıca malzeme yetersizliği nedeniyle kimlik almakta güçlük çeken başvuru sahipleri için de bakanlık, süresi dolmuş bir kimlik kartıyla veya bir kimlik kartı alma sürecinde olduklarını kanıtlayan belgeyle başvuruların kabul edileceğini bildirdi.

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,77126

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir