Kremlin kuklası Kadirov’dan “standart dışı” Putin özçekimi

Kremlin kuklası, Çeçenistan’ın sözde lideri Ramazan Kadirov, işgalci Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Kadirov ve Putin buluşmasının ardından “standart dışı” bir özçekim (selfie) geldi.

İşgalci Rusya Devlet Başkanı Putin ile Kremlin güdümündeki Çeçenistan’ın sözde ve kukla lideri Ramazan Kadirov, Moskova yakınlarında bulunan Novo-Ogaryevo’daki resmi konutta görüştü. Kremlin resmi web sitesinden söz konusu görüşmeye ilişkin fotoğrafsız bir paylaşım yapıldı.

Putin’in sadık hizmetkarı Kadirov da sosyal medya hesabından, (paranoyalarından ötürü yanına kimseyi yaklaştırmayan) Putin ile “standart dışı” bir özçekim paylaşarak görüşmeye dair açıklama yaptı. Kukla lider Kadirov, Putin’in “Çeçenlere bağlılıkları ve vatanseverlikleri” için teşekkür ettiğini bildirdi.

ÖLÜM PARANOYASINA TUTULAN PUTİN’İN DUBLÖR SKANDALI

Ancak bu görüşmeye dair fotoğraf, işgalci Rusya’nın savaş suçlusu lideri Putin’in ölüm korkusu ve paranoyası her geçen gün daha fazla gün yüzüne çıkmaya başlarken ve her açıklanan görüşme sonrası Putin’in söz konusu görüşmelere bizzat katılmadığına dair skandallar bir bir tespit edilmesinin ardından gelmesi akıllara şu soruyu getirdi:

“Kadirov’un sırıtarak paylaştığı fotoğraftaki, Putin’in (şu ana kadar tespit edilen en az üç) dublöründen birisi olabilir mi veya hangisi?”

UKRAYNA PUTİN’İN EN AZ ÜÇ DUBLÖRÜ OLDUĞUNU TESPİT ETTİ

Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kırılo Budanov, Kremlin’in işgalci Putin’e tıpatıp benzemek için estetik ameliyat geçiren dublörleri kullandığını açıklamıştı.
Geçmişte bazı “özel durumlarda” kullanılan Putin’in dublörlerinin farklı servisler tarafından zaten tespit edildiğini, ancak son dönemde bunun “yaygın bir uygulama” haline geldiğini söyleyen Budanov, “Sık sık ortaya çıkan 3 şahsı biliyoruz ama tam dublör sayısını bilmiyoruz. Hepsi estetik ameliyat geçirdi. Onları ele veren tek şey boyları. Bu video ve fotoğrafta görülebilir. Ayrıca jestler, beden dili ve kulak memeleri. Çünkü bunlar kişiye özeldir” dedi.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/politika/kremlin-kuklasi-kadirov-dan-standart-disi-putin-ozcekimi/461410/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi düzenlendi

Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan Devlet Başkanları Üçlü Zirvesi, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlendi. Türkmenistan Devlet Haber Ajansının (TDH) haberine göre, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir