Spor

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’ne kazanarak başladı

5 şampiyonlukla CEV Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok zafer kazanan takımı olan son şampiyon VakıfBank, yeni sezonun ilk maçına çıktı. C Grubu’nda mücadele eden sarı-siyahlılar, Crvena Zvezda BEOGRAD’ı 3-0 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Devamı »

Basın Ligi’nin dostluk maçında başlama vuruşu Başkan Soyer’den

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Ligi 2022 Hüseyin Yangır Sezonu Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ödül törenine katıldı. Birinci olan TSYD İzmir Spor’a kupayı takdim eden Başkan Soyer, turnuvanın kapanışına özel Konak Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin yaptığı dostluk maçının ise başlama vuruşunu yaptı.

Devamı »

PFDK Kararları Hukuka Uygun Mu

Spor Toto 1. Lig 15. Hafta müsabakasında Göztepe ve Altay’ın karşı karşıya geldiği müsabaka Türk futbol kamuoyunun utanması gereken görüntülere sahne oldu.

Devamı »

Son Şampiyon VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona başlıyor

VakıfBank, 5 kez şampiyonluk yaşadığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona 7 Aralık Çarşamba 17.00’de, Sırbistan temsilcisi Crvena Zvezda BEOGRAD’ı ağırlayacağı karşılaşma ile başlayacak. Sarı-siyahlılar 10 kez kürsüde yer aldığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde 5 şampiyonlukla en çok zafer kazanan takım konumunda.

Devamı »

Gürespor, Turgutlu engelini aştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 12. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Turgutlu Belediyespor’u 78-69 mağlup etti. Ev sahibi ekipte İrem Sözen, maçın son anlarında sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Devamı »

Bağcılar’da şampiyon yüzücüler yetişiyor

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 5’inci Yüzme Yarışması’nda 8-13 yaş gurubu çocuklar, şampiyon olmak için kulaç attı. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Devamı »

Sisli havada doğa yürüyüşü

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları’nda düzenlediği yürüyüş sis altında gerçekleşti. Yürüyüşe katılanlar sise rağmen 6 kilometrelik parkuru doğanın tadını çıkararak tamamladı.

Devamı »

Nilüfer’den mükemmel geri dönüş

Nilüfer Belediyespor, misli Sultanlar Ligi 9. hafta maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Yeşil mavi beyazlı ekip, 2-0 geriye düştüğü maçta, müthiş bir geri dönüşe imza atarak rakibini 3-2 yendi.

Devamı »

Voleybol Şampiyonlar Ligi Tivibu’da

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Avrupa voleybolunun zirvesini seyircisiyle buluşturuyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe’nin maçlarının Tivibu’da yayınlanacağı ‘CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ 6 Aralık’ta başlıyor. Grup aşamalarıyla başlayacak turnuva Tivibu Spor’dan naklen yayınlanıyor.

Devamı »

Beşiktaş JK’dan, Dünya Engelliler Günü’nde Anlamlı Bir Proje: “Engeller Bizi Durduramaz”

Ülkemizin en köklü ve120 yıllık tarihiyle Avrupa'nın da ender kulüp ve camialarından birisi olan Beşiktaş JK, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımının 20.yılı şerefine, bedensel engelli bireyleri tekerlekli basketbol sporu ile tanıştırmak ve onların spor yapmasını desteklemek amacıyla, "ENGELLER BİZİ DURDURAMAZ" sosyal sorumluluk projesini, Dünya Engelliler Günü'nde hayata geçirdi.

Devamı »