Teknoloji

Kaspersky, endüstriyel güvenlik açıklarının tespiti için yeni veri akışını duyurdu

Kaspersky, operasyonel teknoloji (OT) yazılımlarındaki güvenlik açıklarının otomatik olarak algılanabilmesi için makine tarafından okunabilen yeni Open Vulnerability and Assessment Language (OVAL) veri akışını başlattı. Kaspersky Industrial OVAL Data Feed for Windows, Kaspersky uzmanları tarafından analiz edilen ve çok sayıda güncel kaynaktan beslenen en popüler SCADA ve dağıtık kontrol sistemlerindeki (DCS) güvenlik açıkları hakkında kapsamlı istihbarat verilerini ve saldırıyı etkisiz kılmak için ihtiyaç duyulan kılavuzları sağlıyor.

Devamı »

Spor Yayıncıları İçin Dijital Altyapının Önemi

Dünya Kupası gibi küresel çaptaki spor etkinlikleri, yayıncıların son kullanıcılara sürekli bir şekilde ultra düşük gecikmeyle canlı içerik sunmasını gerektiriyor. Dijital hizmetlerin kullanımı, yayıncıların dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için istikrarlı, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli bir deneyim oluşturmasına yardımcı oluyor.

Devamı »

WatchGuard’ın Yeni Distribütörü Axoft Oldu

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard’ın yeni distribütörü, dijital teknolojiler ve hizmetler sağlama konusunda kanal uzmanı olan Axoft oldu. Bu kapsamda Türkiye için başlayan dağıtıcılık görüşmeleri Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın dahil olduğu bir anlaşma ile sonuçlandırıldı.

Devamı »

MediaMarkt’ta Apple günleri başladı

MediaMarkt’ta Apple Günleri kampanyası başladı. 8 Aralık tarihine kadar sürecek kampanya ile MediaMarkt, Apple markalı çeşitli ürünlerde tüketicilere fırsatlar sunacak, ayrıca CLUB üyelerine özel seçili Macbook, iMac ve iPad’lerde de yüzde 5 indirim uygulayacak.

Devamı »

Tüketicileri Anlamanın Dijital Yolu: Pivony

Tüketici alışkanlıklarının ve taleplerinin çok hızlı değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Öte yandan markaların tüketicilere en iyi ürün ve servisi vermek için kıyasıya rekabet halinde olması, müşteri deneyiminin önemini de zirveye çıkarıyor.

Devamı »

Anker 521 Powerhouse ile Hiçbir Yerde Enerjisiz Kalmayın

Yeni ve gelişmiş teknolojilerle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, her bütçeye ve ihtiyaca yönelik ürünler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi de ezberleri bozarak tüm cihazları şarj etmek için 6 bağlantı noktasına sahip, 256 Wh kapasiteli ve 10 yıllık kullanım ömrüne sahip yeni güç istasyonu Anker 521 Powerhouse’u piyasaya sundu.

Devamı »