Rus işgal güçlerinin kontrolündeki Berdyansk hava üssünde patlama!

Rus işgal güçlerinin bulunduğu Ukrayna’nın Zaporijjya bölgesindeki Berdyansk kentinde patlama sesleri duyuldu. Rus işgalcilerin Berdyansk’taki hava üssünde güçlü patlamanın ardından bölgede büyük çaplı bir yangın başladı. Şehirde yer alan ambulans ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gittiği dile getirildi.

Rus işgali altındaki Zaporijjya’nın Berdyansk kentinde bu akşam saatlerinde şiddetli patlama sesleri duyuldu. İşgalci Rus ordusunun bulunduğu hava üssünde meydana gelen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderildi. Hava üssünde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına müdahale ediliyor.

Berdyansk şehrinin askeri idaresi başkanı Viktoriya Galitsına, şehirdeki tüm ilk yardım ekiplerinin hava üssüne yönlendirildiğini kaydetti.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/guvenlik/rus-isgal-guclerinin-kontrolundeki-berdyansk-hava-ussunde-patlama/464015/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir