Rusya’dan çoklu füze saldırısı: Ukrayna’nın genelinde hava alarmı verildi

İşgalci Rusya yine Ukrayna’ya karşı çoklu füze saldırısı düzenledi. Ukrayna’nın genelinde hava alarmı verildi.

Karada başarısız olan ve güya Ukrayna ile müzakerelere hazır olduğunu iddia eden işgalci Rusya, füze terörünü sürdürüyor. İşgalci Rus ordusu, bugün öğleden sonra Ukrayna’ya füze atmaya başladı. Ukrayna’nın genelinde hava alarmı verildi.

İŞGALCİ RUSYA UKRAYNA’YA KARŞI YENİ BİR SALDIRI DALGASI BAŞLATTI

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözcüsü Yuriy İgnat, Rusya’nın Hazar ve Karadeniz bölgesinden füzeleri fırlattığını belirterek, “İlk saldırı dalgası gerçekleşti. Hava savunmamızın işini zorlaştırmak için birkaç saldırı dalgası düzenleyebilirler.” dedi.

Öte yandan Poltava, Mıkolayiv, Odesa, Vinnıtsa, Çernivtsi, Harkiv, Dnipro  ve Zaporijjya bölgelerinde patlama seslerinin duyulduğu bildirildi. Yerel yönetimler bölgelerde hava savunma sistemlerinin çalıştığını aktararak insanları sığınaklarda kalmaya davet etti.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/rusya-dan-coklu-fuze-saldirisi-ukrayna-nin-genelinde-hava-alarmi-verildi/462836/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir