Dr. Sadık Ahmet Eğitim Bursu başvuruları başladı…

DCT Trading Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, babası Dr. Sadık Ahmet’in eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önemi vurgulayarak, gençlere destek olmak amacıyla Dr. Sadık Ahmet Eğitim Bursu programını başlattıklarını duyurdu.

Levent Sadık Ahmet, “Babam tüm mücadelesini lideri olduğu toplumun fertlerinin hakları için verdi. Başta eğitim olmak üzere, aynı coğrafyada doğmuş ve yaşayan herkesin imkan ve fırsatlardan adil şekilde yararlanabilmesi en önemli önceliği oldu. DCT Trading olarak biz de gençlerimizin geleceklerini kurmalarına destek olmak, fırsat eşitliğini sağlamak için Dr. Sadık Ahmet Eğitim Bursu programını başlatıyoruz” dedi.

2024-2025 eğitim – öğretim yılı için üniversite öğrencilerine verilecek burs için başvurular “www.dcttrading.com.tr/burs” adresi üzerinden yapılacak. Son başvuru tarihi 15 Ekim mesai bitimi olarak açıklandı.

Başvurular, DCT Trading Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerike Sadık Ahmet’in başkanlığındaki bir kurul tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar başvuru sahipleriyle paylaşılacak.

Burs miktarının 2024-2025 eğitim öğretim yılı için aylık 3.500 TL olarak belirlendiğini söyleyen Levent Sadık Ahmet, bursun üniversitelerin açık olduğu sekiz ay boyunca öğrenci hesaplarına yatırılacağını ifade etti. Programın özellikle potansiyeli yüksek ancak maddi imkanları sınırlı olan öğrencilere yönelik olduğunu belirten Ahmet, bursiyerlerin akademik başarılarının burs kurulu tarafından takip edileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak : Batitrakya.live
Kaynak Sayfa : https://batitrakya.live/index.php/dr-sadik-ahmet-egitim-bursu-basvurulari-basladi/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Eski salça fabrikası SEVATH satışa çıkıyor…

İskeçe’nin en büyük fabrikalarından birin olan SEVATH salça fabrikası 2.935.000 euro başlangıç fiyatıyla açık atırma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir