Ensar Derneği, toplam 650 aileye kurban eti dağıttı

Ensar Derneği, hayırseverlerin vekaletleri ile kestiği kurban etlerini Üsküp ve Ustrumca bölgelerinde  650 aileye dağıttı.

Konuyla ilgili Ensar Derneği’nden şu açıklama yapıldı:

Kurban 2024 organizasyonu kapsamında Ensar Derneği olarak bu yıl başta Üsküp olmak üzere ülkemizin değişik şehirlerinden gönüllülerimizden oluşan esnaf, işadamı ve hayırseverlerin yanısıra derneğimizin meclis üyelerinin vekâleten verdikleri kurban hisselerinin yanısıra, Türkiye’den İHH Vakfının vekaletleri ile birlikte Üsküp’te ve Ustrumca’da kurbanların kesimini ve Üsküp şehri ve civarında ile Doğu Makedonya’nın Ustrumca şehrinde kurban etlerinin dağıtımını gerçekleştirdik.

Bu organizasyonda toplamda 147 hisse (21 büyükbaş) kurbanlık kesilip, toplamda 650’ye yakın aileye et dağıtımı gerçekleşti. Bu yıl düzenlenen Kurban organizasyonu kapsamında özellikle, Üsküp ve civarı ile Doğu Makedonya bölgesi kapsandı. 

1-Üsküp ve Civarında yapılan yardımlar: Üsküp ve Civarında 200 civarında aileye et dağıtımı gerçekleşti. Bu organizasyonda Üsküp’ün Çair, Dükkancık, Serava, Gazibaba, Yahya Paşa, Butel, Şutka, Dijonska semtleri, Ensar Derneği Üniversite yurtlarına ile yoksul ve muhtaç aileye et dağıtımı gerçekleşti.

2-Doğu Makedonya’nın Ustrumca bölgesinde yapılan yardımlar: Dağıtımlar Doğu Makedonyanın Ustrumca şehrine bağlı Vasilevo belediyesinde ve civar köylerde gerçekleşti. Doğu Makedonyanın Ustrumca şehrine bağlı Vasilevo Belediyesine bağlı, Gradaşor, Yeni Mahalle, Dobraşin, Staro Baldovci ve Pipirevo köylerinde 450’e yakın aileye et dağıtımı gerçekleşti. Ensar Derneği olarak, kurban faaliyetinde maddi ve manevi yönden emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/ensar-dernegi-toplam-650-aileye-kurban-eti-dagitti

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir