DEB Partisi Şahin köyünden start verdi…

Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılan Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) seçim çalışmalarına 25 Nisan Perşembe akşamı İskeçe’nin Şahin köyünden başladı.

DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, partinin AP Milletvekili Adayları ile birlikte önceki seçimlerde DEB partisine rekor oy veren İskeçe’nin Şahin köyünü ziyaret etti.

Batı Trakya Türklerinin toplumsal ve siyasi tarihinde öncü ve etkin köylerden biri olan Şahin köyü halkı DEB Partisine bir kez daha tam destek vereceğini belirtti.

DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve beraberindekiler Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin köyünün ileri gelenleri ve siyasetçileri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası köy kahvehanelerini ve esnafı ziyaret eden heyet Şahin Türkeri’nin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

DEB Partisi tarafından Şahin ziyareti ile ilgili yapılan açıklamada, “Avrupa Parlamentosu seçim çalışmalarımıza bu akşam İskeçe’nin Şahin köyünde start verdik. Şahin halkına göstermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız. DEB Partisi çatısı altında bir kez daha kenetlenerek BİZ BURADAYIZ diye haykıracağız!” ifadelerine yer verildi.

Kaynak : Batitrakya.live
Kaynak Sayfa : https://batitrakya.live/index.php/deb-partisi-sahin-koyunden-start-verdi/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Büyük Müsellim’de Hırdellez etkinliği….

Gümülcine Yassıköy Belediyesi’ne bağlı Büyük Müsellim köyü, Büyük Müsellim Kültür ve Folklor Derneğinin organize edeceği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir