“Acaba Bu Türk Toplumuna Yönelik Üstü Örtülü Bir Mesaj Olabilir Mi?”

Batı Trakya’daki Türk İlkokul öğrencilerinin Atina ziyareti kapsamında Savunma Bakanlığı ziyareti akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Batı Trakya’da Narlıköy, Bulatköy, Basırlıköy, Hemetli, Hacıören ve Üntüren köylerindeki Türk İlkokulları öğrencileri Atina’ya eğitim gezisi gerçekleştirdiler. Atina’daki ziyaret kapsamında Türk öğrenciler Savunma Bakanı Nikos Dendias ve Genelkurmay Başkanı Hupis tarafından kabul edildi.

Bu ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habip Oğlu, “İlkokul çağındaki çocuklar neden Eğitim Bakanlığı değil de Savunma Bakanlığı tarafından kabul edildi? Acaba bu Türk toplumuna yönelik üstü örtülü bir mesaj olabilir mi?” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Habip Oğlu konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Batı Trakya’daki çocuklarımızın ülkemizin başkentine eğitim gezisi düzenleyerek ülkelerini tanımaları çok güzel. Çocuklarımızın hükümet yetkilileri tarafından kabul edilmesini olumlu buluyoruz.

Ancak bir soru sormak istiyorum, ilkokul çağındaki çocuklar neden Eğitim Bakanlığı değil de Savunma Bakanlığı tarafından kabul edildi? Üstelik bu kabule Genelkurmay Başkanı da katıldı. İster istemez akıllara bazı sorular geliyor, acaba bu Türk toplumuna yönelik üstü örtülü bir mesaj olabilir mi?.”

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/acaba-bu-turk-toplumuna-yonelik-ustu-ortulu-bir-mesaj-olabilir-mi/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir