TMBH Genel Başkanı Erdoğan Saraç’tan bayram mesajı

Türk Milli Birlik Hareketi (TMBH) Genel Başkanı Erdoğan Saraç, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı:

“11 ayın sultanı olan Ramazan ayı geldiğinde Hoş geldin ya Şehr-I Ramazan temenileriyle karşıladık. O günün mutluluğunu çocuklarımızın yüz ifadesinden de okumak mümkündü. Bugün, 30 gün sonra  hüzün işerisinde Elveda ya Şehr-I Ramazan demekteyiz. Balkan çoğrafyamızda ki insanımızda milli duygular,dini duygularla at başı gider. Et-kemik misali birbirinden ayırmak mümkün değil. Geçmişte böyle idi, bugün de gönül coğrafyamızda ki durum hiç değişmemiştir.

Ramazan manevi dünyamızın mihenk taşıdır ve bu aydan faydalanmanın nimetlerini saymakla bitiremeyiz. Hatırlanacağı üzere bu ayda cennet kapıları ardına kadar açılır,cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar zincirlenir. Ayrıca bu ay içerisinde bin aydan daha hayırlı bir gecenin bulunması yani Kadır gecesinin bulunması bir ömre bedel olduğu bilinmektedir. Yüce kitabımız Kur’anın emrettiği gibi bu ayı geçirenler  mutlaka mükafatlarını alacaklardır. Bu ay içerisinde güzel ahlak sergilemek, dayanışma içerisnde bulunmak,yetimi, fakiri,dara düşeni gözetmek ve yardım elimizi uzatmak, elbette Ramazandan sonra da devam etmesi gereken hususlardır.

Türk Milli Birlik Hareketi olarak bu hususlara davamızın gereği  olarak hiç şaşmadan her gün bunu sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. Bazı, yeni, bölücü yalakalarımıza rağmen vatan ve devlet bildiğimiz bu topraklarda, birlik ve beraberliğimizi temin etmekte ki gayretlerimiz daha da hız kazanacaktır. Bizim, hak ve özgürlüklerimiz kendi tarafımızdan korunacaktır ve bu hakkı hiç  kimseye havale etmeyiz, edenleri de bizden saymayız. Bizim  biyatımız sadece Allah’adır ve onun üstünde başka bir kader tanımayız.

Bu vesileyle başta davamızı ayakta tutmak için ve hizmet aşkıyla yanan gönül dotlarımıza ve dava arkadaşlarımza Rabbimiz güç,kuvvet versin. Bizleri şahsi  menfaatler için kimsenin, hele bizi inkar edenlerin kucağına düşürmesin. Tuttuğumuz oruçların, sergilediğmiz dayanışmanın ve yardımlaşmanın Yüce Mevla’dan kabul görmesini ve günahlarımızın bu ayın hürmetine bağışlanmasını niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Byaramımızı kutlar,huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyorum.

Ayrıca Ramazan Bayramı vesilesiyle bütün hayırseverlere, soydaşlarımıza ve özellikle üye ve sempatizanlarımıza en kalbi selam ve hürmetlerimi arz ederim.

Bayramlarımız Bayram ola”

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/tmbh-genel-baskani-erdogan-sarac-tan-bayram-mesaji

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir