Türkmenistan ile Katar Ticaret ve Sanayi Odaları yatırım fırsatlarını değerlendiriyor

Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mergen Gurdov, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Muhammed bin Ahmed Al-Obaidli ile bir araya geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı görüşmede, şu anda Türkmenistan ile Katar Devleti arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin başarılı bir şekilde geliştiğini, ancak iki dost ülkenin potansiyelinin bunları önemli ölçüde yoğunlaştırmayı mümkün kıldığını belirtti.

Bu amaçla, şirketlere doğrudan karşılıklı yarar sağlayan temaslar kurma fırsatı sağlayarak, iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirecek bir Türkmen-Katar iş konseyi oluşturmanın önemi hakkında bir görüş dile getirildi.

Katar Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Muhammed bin Ahmed Al-Obaidli, Türkmen meslektaşına Katarlı işadamlarının Türkmen şirketleriyle ortaklık kurmaya ilgi duyduğunu bildirdi.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-ile-katar-ticaret-ve-sanayi-odalari-yatirim-firsatlarini-degerlendiriyor/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir