Motosiklet çaldılar, sonra bıçak ve kılıçlarla yola çıktılar…

Gümülcine’de çaldıkları bir motosikletin üzerinde ellerinde bıçak ve kılıçlarla yola çıkan iki genç polisi alarma geçirdi.Perşembe öğleden sonra Yunan kökenli 2 genç bıçak ve kılıçlarla Dedeağaç-Gümülcine oto yolunda Salı günü çaldıkları bir motosikletle hareket ediyordu.

protothema.gr’de yer alan haberde, eli bıçak ve kılıçlı gençlerin çaldıkları motosikletle nereye gittikleri ve neyi amaçlamış olabilecekleri konusuna dikkat çekildi. Haberlerde, “Allah bilir bu Yunanlı gençlerin akıllarında ne vardı!” ifadesiyle polislerin nasıl bir olayın önlenmesine sebep olduklarına işaret edildi.

İki genç Gümülcine polis memurları tarafından tutuklanarak, ellerinde bulunan bıçak ve kılıçların yanı sıra çalıntı motosiklete el konuldu. Failler, motosiklet hırsızlığı ve silah bulundurmaktan yargılanmak üzere Rodop Asliye Hukuk Mahkemesi savcısına sevk edilirken, polis başka yasa dışı işlere karışıp karışmadıklarını belirlemek için ön soruşturma başlattı.

Okulda ekipman hırsızlığı yaptığı tespit edildi
Polisin soruşturmasının ardından gençlerden birinin 5 ay önce Korintya ili Agioi Theodoroi’deki 1. İlköğretim Okulu’ndan ekipman hırsızlığı yaptığı tespit e

Kaynak : Batitrakya.live
Kaynak Sayfa : https://batitrakya.live/motosiklet-caldilar-sonra-bicak-ve-kiliclarla-yola-ciktilar/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir