THY: İstanbul-Aşkabat-İstanbul uçak seferleri her gün yapılacak

Türk Hava Yolları, İstanbul-Aşkabat-İstanbul sefer sayısını haftanın 7 günü yapma kararı verdi. Türk Hava Yolları’nın Aşkabat Temsilciliği’nden Uluslararası Atavatan Türkmenistan Dergisi’nin www.atavatan-turkmenistan.com sitesine yapılan açıklamada, 26 Mart 2023 tarihinden itibaren İstanbul-Aşkabat-İstanbul seferleri her gün gerçekleştirilecek.

Havayolunun yolcu uçağı yerel saatle 20:40’ta İstanbul’dan hareket edecek ve 02:20’de Aşkabat Uluslararası Havalimanı’na varacak. Aşkabat’tan 03:10’da kalkan yolcu uçağı, 05:20’de İstanbul’a iniş yapacak.

İstanbul – Aşkabat – İstanbul uçuşlarında (çift yön) minimum ücret 604 ABD doları olacaktır.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi, Ocak 2023’ten itibaren Türk Hava Yolları, İstanbul-Aşkabat güzergahında 4 sefer, İstanbul-Türkmenbaşı güzergahında 2 sefer gerçekleştirmektedir. Genel olarak bu şirketin Türkmenistan güzergahındaki haftalık uçuş sayısı 6’ya eşittir.

Türkiye’ye seyahat için vize düzenlemesinin getirilmesinden bu yana yüzlerce Türkmenistan vatandaşı vize alarak, Türkiye’yi seyahat etmektedir. 

Vize başvurusu ve ilgili konular hakkında daha fazla bilgiyi www.atavatan-turkmenistan.com sitesinde ve Atavatan TV YouTube kanalımızda bulabilirsiniz.

Aşkabat şehrindeki Aytakov-Yubileyniy kavşağında, Rysgal Bank’ın yanında, A Blok binasında bulunan “Makul Hizmet” Tercüme Merkezi’nde vize almak için gerekli bir dizi belgeyi de tercüme edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

İletişim: 863 78 96 73 / 96 48 55 makulhyzmat@gmail.com

 

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/thy-istanbul-askabat-istanbul-ucak-seferleri-her-gun-yapilacak/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir