Türkmenistan “Asya’nın Çocukları” Uluslararası Spor Oyunları’na katılıyor

Tayland, Kazakistan, Afganistan ve Lübnan milli takımları, 23 Şubat – 5 Mart tarihleri ​​arasında bölgede düzenlenecek olan “Asya’nın Çocukları” II. Uluslararası Kış Sporları Oyunları’na katılmak üzere Rusya’nın Kuzbass bölgesine geldi. Türkmenistan’dan çocukların da bu oyunlara katılması öngörülmektedir.

“Asya’nın Çocukları Uluslararası Oyunları’nın ilk yabancı katılımcılarını konuksever Kuzbass topraklarında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bölgemizdeki konaklamanızı unutulmaz kılmak, burayı sevmeniz ve Kuzbass’ı daha fazla ziyaret etmek istemeniz için her şeyi yapacağız.” diyerek yarışmaya katılanları selamlayan Vali Sergey Sivilev konuşmasında ifade etti.

Yarışma organizasyon komitesinin resmi internet sitesinde bildirildiği üzere, yarışmalara dünyanın 13 ülkesinden 900’e yakın genç sporcu katılacak. “Asya’nın Çocukları” heyetlerinin Kuzbass’a gelişi için 45 otel hazırlandı.

 

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-asyanin-cocuklari-uluslararasi-spor-oyunlarina-katiliyor/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir