Amerikan iş heyetinin Aşkabat ziyaretinin tarihleri ​​açıklandı

Amerikan-Türkmenistan İş Konseyi’nin resmi internet sitesine göre, 5-6 Aralık 2022’de Amerikan-Türkmenistan İş Konseyi Aşkabat’ta bir iş heyetine liderlik edecek.

Daha önce, Konsey İcra Direktörü Eric Stewart, Trend ile yaptığı bir röportajda, iki ülke arasında ticaret ve yatırım alanında büyük işbirliği olasılıklarının varlığını vurguladı.

Yaklaşan ziyareti yorumlayarak, bunu “Türkmenistan ile ABD arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve daha da derinleştirmek için iyi bir fırsat” olarak nitelendirdi.

ABD-Türkmenistan İş Konseyi, Amerika Birleşik Devletleri ile Türkmenistan arasındaki ticari ilişkileri destekleyen, Washington, DC merkezli, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Yönetim kurulu üyeleri arasında ExxonMobil, L3Harris, Medtronic, Oxbow, S2 Global, Trans Caspian Resources, Visa, Zeppelin, John Deer, Zeppelin, Boeing, CNH Industrial, Caterpillar, Coca-Cola, Tricon Energy, UGT Renewables, Westport Trading Europe Limited bulunmaktadır.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/amerikan-is-heyetinin-askabat-ziyaretinin-tarihleri-aciklandi/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir