Draç Limanı’nda İnsan Kaçakçısı 10 Kosovalı Tutuklandı

Salı 27 Aralık 2022 22:40

Kosova vatandaşı olan on kişi, Kosova’dan 16 reşit olmayan vatandaşın (17 yaşında) yasadışı yollardan İtalya’ya geçmesine yardım etmek için iş birliği yaptıkları şüphesiytle bugün Arnavutluk’un Draç Limanı’nda tutuklandı.

Polisinin açıklamasına göre, tutuklanan vatandaşlar, refakat ettikleri 16 reşit olmayan vatandaştan oluşan spor takımının yönetim kurulu üyesi olarak tanıtıldı.

Polis, “Ekip” operasyonu kapsamında 48 yaşındaki B.B., 32 yaşındaki D.SH., 36 yaşındaki D.G., 21 yaşındaki F.Gj., 54 yaşındaki F.Gj., 54 yaşındaki A. D., 21 yaşında Q. K., 20 yaşında E. D., 21 yaşında, A.K., 22 yaşında ve 37 yaşında B.H. 10’u da Kosova vatandaşın tutuklandığını duyurdu

Yapılan incelemelerde, reşit olmayanlar ve aileleri bu kaçakçılara, reşit olmayanların sığınma talebinde bulunacaklarından şüphelenilen İtalya’ya girişlerine yardımcı olmak için 3000-4000 Euro verdikleri öğrenildi.

Ayrıca, soruşturma sırasında polis, B.H.’nin gençleri ve halihazırda tutuklanan diğer kişilerin Priştine’deki bir turizm şirketinin otobüsüyle Kosova’dan Kukës’e ve oradan Draç’a ulaşımını organize ettiği ortaya çıktığını ve üstünde 5.945 Euro bulduğunu da duyurdu.
 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,76820

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir