Herson’daki Rus saldırılarında son bir günde üç kişi hayatını kaybetti

Rus işgal güçleri, Herson kentini ateş altında tutmaya devam ediyor. İşgalcilerin son bir günde Herson’a 86 saldırı düzenlediği bildirildi.

Rus işgal güçleri, işgalden kurtarılan Herson bölgelerine yönelik saldırıları sürdürüyor. İşgalciler kente çoklu roketatar sistemi ve topçularla ateş açıyor. Rus işgal güçlerinin 14 Aralık’ta Herson bölgesine düzenlediği saldırılarda 1’i çocuk toplamda 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

Herson Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Yaroslav Yanuşevıç yaptığı açıklamada, son bir gün boyunca işgalcilerin Herson bölgesine 86 saldırı düzenlediğini belirterek, “Düşman yine Herson kentindeki konutlara ateş açtı. Ayrıca işgalciler tersane, eğitim kurumu, depo binaları, okul, mağaza, Herson valiliği binasını, müstakil evlere ve çok katlı apartmanları vurdu.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/herson-daki-rus-saldirilarinda-son-bir-gunde-uc-kisi-hayatini-kaybetti/465351/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir