Floros Denize Atladı, Çıkınca Da “Gece Biz Daha İyiyiz” Dedi!

Komutan Floros Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda söylediği “Bir gece ansızın gelebiliriz” söylemine cevap vermeyi sürdürüyor.

Yunanistan Genelkurmay (GEETHA) Başkanı Konstantinos Floros, “Gün çok iyi başladı! Gece çok daha iyiyiz! paylaşımında bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda söylediği “Bir gece ansızın gelebiliriz” söylemine cevap vermeyi sürdürüyor.

Yunanistan Genelkurmay (GEETHA) Başkanı Konstantinos Floros, Atina’nın Nea Perama bölgesinde bulunan Özel Kuvvetler Eğitim Merkezine giderek yeni kurulan Özel Harp Komutanlığı’ndan personel ile birlikte Chinook helikopterinden paraşütle denize serbest atlayış yaptı.

Komutan Floros daha sonra twitter hesabından, “Gün çok iyi başladı! Gece çok daha iyiyiz! paylaşımında bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda söylediği “Bir gece ansızın gelebiliriz” söylemine cevap verdi.

Öte yandan Yunan basını bu paylaşıma, “GEETHA Başkanı paraşütle denize atlıyor ve Erdoğan’a cevap veriyor: “Gece biz daha iyiyiz.” Başlığı atarak okuyucuya duyurdu.

 

 

 

 

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/floros-denize-atladi-cikinca-da-gece-biz-daha-iyiyiz-dedi/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir