Kosova’da Akdeniz Oyunlarının Örgütlenmesi Hedefleniyor         

Cumartesi 10 Aralık 2022 15:35

Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Davide Tizzano ve Genel Sekreter Iakovos Filipposis başkanlığındaki Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Yürütme Komitesi’ni bugün kabul etti. Görüşmede ICMG heyetine Kosova Olimpiyat Komitesi Başkanı Ismet Krasniqi ve Genel Sekreter Besim Aliti eşlik etti.

ICMG heyeti, organizasyonu Kosova Olimpiyat Komitesi’ne (KOK) emanet edilen Akdeniz Oyunları’na ev sahipliği yapmayan bir kentte ilk kez Yürütme Komitesi toplantısını gerçekleştirmek için Kosova’da bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, ICMG’ye Kosova’daki Yürütme Komitesi toplantısının iş birliği ve organizasyonu ve Akdeniz Oyunları özelinde olmak üzere uluslararası yarışmalarda sporcularımızın başarıları için teşekkür etti.

ICMG Başkanı Davide Tizzano ise bu kabul ve spor ile sporcularımıza verilen destek için Cumhurbaşkanı Osmani’ye teşekkür etti.

KOK Başkanı Ismet Krasniqi ve Genel Sekreter Besim Aliti, Kosova’da şu anda Akdeniz Oyunları’na katılan 26 ülkenin bulunduğunu vurgulayarak, dile getirilen güven için ICMG’ye teşekkür ettiler.

Taraflar, altyapıya yapılan yatırımlar sayesinde gelecekte Kosova’nın komşu ülkelerle birlikte Akdeniz Oyunları organizasyonuna katılma olasılığını da görüştüler.
 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,76496

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir