Rus polisine ateş eden saldırganın Wagner üyesi olduğu ortaya çıktı

Rusya’nın Rostov bölgesinin Novoşahtinsk şehrinde dün kamuflajlı bir şahıs makineli silahla polislere ateş edip olay yerinden kaçtı. İçişleri Bakanlığı Rostov bölgesi idaresinden verilen bilgide, iki polisin yaralandığı aktarıldı.

Rostov bölgesinin Novoşahtinsk şehrinde kamuflaj giyimli bir şahıs şehrin dış sınırı yakın bir karakolda çalışanlara ateş edip kaçtı. Çalışanlar, kayıp ihbarı sonucunda arama çalışmaları yürütürken; kamuflajlı bir adam makineli tüfekle çalışanların kullandığı servis arabasına ateş açtı. Zanlı ardından kayıplara karıştı. Şehirde olağanüstü hal ilan edildi.

RUS POLİSİNE ATEŞ EDEN SALDIRGANIN WAGNER ÜYESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Rus polis memurlarına makineli tüfeklerle silahlanmaları ve kurşun geçirmez yelek giymeleri emredildi. Novoşahtinsk yönetimi, şahsın saldırısının ardından bölge sakinlerinden binalara sığınmalarını ve şahsa kendi başlarına müdahale etmemelerini istedi.

Rusya İçişleri Bakanlığı, şahsın Novoşahtinsk sınırları içinde boş bir binada yakalandığını açıkladı. Yakalanan şahsın Wagner Grubu üyesi Pavel Nikolin olduğu söylendi. Nikolin’in geçmişte suç kaydının olduğunu, Wagner’e de bu dönemde dahil olduğu duyuruldu.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/rus-polisine-ates-eden-saldirganin-wagner-uyesi-oldugu-ortaya-cikti/463628/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir