Wagner Grubu, Kırım’da ameliyat hemşireleri arıyor

Rusya’nın neo-faşist paralı asker örgütü olan Wagner Grubu, Rus işgali altındaki Kırım’da cepheye gitmeye hazır olan ameliyat hemşireleri arıyor.

Ukrayna’daki savaşa göndermek üzere hapishanelerden suçluları toplayan Rusya’nın neo-faşist paralı asker örgütü olan Wagner Grubu, şimdi de sağlık personeli arayışına girdi. Kırım’ın Yeniden Entegrasyonu Derneği, Wagner Grubunun, cephedeki sıcak noktalarına göndermek üzere Kırım’daki hemşireleri işe alma girişimlerine başladığını bildirdi.

Terör örgütü Wagner Grubuna katılmaya davet eden ilanların, uzun süredir Kırım’da dağıtıldığını ve yerli sakinlerin artık onlara alıştığını belirtilen derneğin açıklamasında, “Şimdi ise suç örgütü Wagner Grubu, cephe hattı yakınlarında çalışmaya hazır olan ameliyat hemşireleri aradığını duyurdu.” denildi.

Rus işgalcilerin cephede büyük kayıplar verdiğine dikkat çekilen açıklamada, “Açıkça görülüyor ki, bu ‘meslek’ şu an teröristler için gerekli hale geldi.” ifadesi kullanıldı.

Wagner’in duyurusuna göre ilk “işe alımın” 3 Aralık’a kadar yapılması gerekiyordu.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/kirim/wagner-grubu-kirim-da-ameliyat-hemsireleri-ariyor/463564/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir