Yunanistan’a Teşekkür Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hedef Seçti!

FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter’den sonra FETÖ terör örgütü firarisi Galatasaray’ın eski futbolcu Hakan Şükür de Yunan televizyonuna konuştu ve Yunanistan’a teşekkür ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef seçti.

FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter’den sonra Galatasaray’ın eski futbolcusu Amerika Birleşik Devletleri’ndeki FETÖ terör örgütü firarisi Hakan Şükür de Yunan Alpha televizyonuna açıklamalarda bulundu. Şükür, Türkiye’de yaşananlardan endişe duyduğunu dile getirdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçek sorunlardan insanların dikkatleri dağıtmak için her yerde düşmanlar icat ederek bir “korku imparatorluğu” kurduğunu söyledi.

İlk kez bir Yunan medyasında ve özellikle ALPHA televizyonundan Mihalis Arabacıoğlu’na konuşan FETÖ terör örgütü firarisi Hakan Şükür özetle şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda her şeyimi kaybetmiş durumdayım, futboldan kazandığım her şeyi terörden kazanmışım. Tabii ki ciddi sıkıntılar yaşadım ama demokrasi, özgürlük, evrensel hukuk, insan hakları, insanlık onuru adına ne kaybettiğinizin hiç bir önemi yok. Mühim olan her insanın onurlu bir yaşam hakkı var. Kurmuş olduğu “korku imparatorluğu”, yargıyı ele geçirme, onun dışında askeri polisi, Türkiye’de insanları korkutabilecek medyayı kendinle savaşan bir insan olarak devamlı halkın önüne bunları sunuyor. Birçok farklı yerde birçok farklı düşman yaratarak gündemi, yaşanan ekonomiden, Türkiye’de yaşanan bu rezaletlerden uzak tutmaya çalışıyor. Orada (Yunanistan) bu zulümden kaçan insanlara destek oldukları için, onlara insanlık onuruna yakışacak şekilde yaşam hakkı tanıdıkları için çok teşekkür ediyorum.”

Videoyu izleyebileceğiniz link:

https://www.alphatv.gr/news/kosmos/article/121267/o-hakan-soukour-ston-alpha-apo-podosfairistis-stin-tourkia-prosfugas-stis-ipa/

 

 

 

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/yunanistana-tesekkur-etti-cumhurbaskani-erdogani-hedef-secti/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Üsküp’ün bilinen doktorlarından Aliya Ziza vefat etti

Üsküp’ün tanınmış doktorlarından Aliya Ziza geçirdiği ani rahatsızlığın ardından hayata gözlerini yumdu. Merhum Aliya Ziza, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir