Dört Polis Yetkilisi Açığa Alındı

Cumartesi 03 Aralık 2022 19:07

İçişleri Bakanı Xhelal Sveçla, “Resmi görev ve yetkiyi kötüye kullanmak” ve “resmi evrak sahteciliği” suçlarından şüphelenilen dört polis memuru hakkında Kosova Polis Müfettişliği’nin tavsiyesini Priştine Bölge Müdürlüğü’nün uyguladığını bildirdi.

Sveçla, Kosova Polis Müfettişliği’nin Lipjan’daki Polis Karakolundan dört polis memurunun uzaklaştırılmasını tavsiye ettiğini, Priştine Bölge Müdürlüğü’nün ise bu tavsiyeyi uyguladığını vurguladı.

“Cumhurbaşkanı tarafından davet edilen dün geceki toplantıda, Kosova Polis Müfettişliği’nin, şu anda merhum olan Hamide Magashi’nin olayının tamamıyla, özellikle de Lipjan’daki Polis Karakolundan Koruma Emri uygulanmasıyla ilgilenen polis memurlarının aleyhindeki soruşturmanın son aşamasında olduğunu bildirdim.
Bu durumda müfettişlik, Lipjan’daki Polis Karakolundan 4 polis memurunun uzaklaştırılmasını tavsiye ederken, Priştine Bölge Müdürlüğü bu tavsiyeyi uyguladı. Ayrıca, şu ana kadar elde edilen bulgular cezai işlem için savcılığa iletilecek” ifadelerine yer verdi Sveçla sosyal medya paylaşımında.

 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,76359

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Pentagon: Lübnan'daki saldırılar bölgede gerginliğin azaltılmasına yardımcı olmaz

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lübnan’da çağrı cihazları ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir