Ukrayna, Türkiye’nin tahıl anlaşması boyunca kullandığı iletişim stratejilerini takdir etti

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit) kapsamında değerlendirmelerde bulunan Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Medya ve İletişim Danışmanı Georgıy Tıhıy (George Tykhyi), Türkiye’nin Karadeniz tahıl anlaşması boyunca kullandığı iletişim stratejilerini takdir etti.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi 2022 (Stratcom Summit) dün İstanbul’da gerçekleşti. Zirveye, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyine bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ve Ukrayna Dışişleri Bakanlığı temsilcilerinden oluşan heyet de katıldı.
İstanbul’daki Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi’nde (Stratcom Summit) konuşan Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Medya ve İletişim Danışmanı Georgıy Tıhıy (George Tykhyi), Türkiye’nin özellikle tahıl anlaşması süresince kullandığı iletişim stratejilerini takdir ettiklerini vurguladı.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/guncel/ukrayna-turkiye-nin-tahil-anlasmasi-boyunca-kullandigi-iletisim-stratejilerini-takdir-etti/462557/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir