Rus gazeteci, Putin’in sığınak şebekesini ifşa etti

Rusya’nın savaş suçlusu lideri Vladimir Putin’in yaptırdığı öne sürülen gizli sığınaklara dair bilgiler medyaya sızdı. Bir Rus gazetecinin ortaya çıkardığı sığınakların Moskova’dan Urallara kadar uzandığı ve inşa edilmeye devam ettiği kaydedildi.

Rusya’da Sobesednik gazetesinin Başeditörü Oleg Roldugi, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in sığınak şebekesini ifşa etti. Vladimir Putin’in sığınaklarını araştıran Oleg Roldugin’in aktardığına göre, sığınak inşaatı Sovyet devrinde başlasa da hala devam etmekte. Roldugin Volga, Moskova ve Ural’da sığınakların mevcudiyetinden bahsederken, Putin’in yasal ve yasadışı sığınak şebekesine sahip olduğunu iddia etti.

Son dönemde yapılan araştırmalara göre, Rusya’da sığınaklarının donatılmasında canlılık yaşanıyor. Vladimir Putin, Moskova’dan Ural’a kadar gizli ve geniş sığınaklara sahip ve inşa etmeye devam ediyor. Rus gazetecinin iddiasına göre Putin, iktidara geldikten sonra sığınakların tamiratı yeniden canlandı. Bu kapsamda, Moskova sığınaklarında bulunan asansörleri modernize ettiler ve bu tamirat 55 milyon rubleye mal oldu. Araştırmalara göre sığınaklar arasında bağlantılar da mevcut.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/rus-gazeteci-putin-in-siginak-sebekesini-ifsa-etti/462238/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir