Haxhiu, Son Cinayet Olayından Sonra İstifaları Bekleniyor

Perşembe 01 Aralık 2022 12:09

Adalet Bakanı Albulena Haxhiu,  bakanlar arası grup ile bugün yaptıkları toplantıdan sonra,  akşam 35 yaşındaki hamile kadının öldürülmesiyle ilgili  gerekli tüm bilgileri toplamakta olduklarını, ancak  hassas konu nedeniyle  daha fazla ayrıntı veremeyeceğini söyledi.

Bakan Haxhiu, Jinekoloji Kliniği avlusunda akşam öldürülen hamile kadın vakasında kurumsal başarısızlığı  doğrulandığında sorumlu kişinin istifa edeceğini belirtti.

Bakanlar arası toplantıdan sonra basına konuşan Adalet Bakanı Haxhiu,  “Kurumsal başarısızlığın doğrulanması anında, başarısız olan halka ve sorumlu kişi istifa edecektir,  yürürlükte olan yasa ile uyumlu şekilde sorumluluk taşıdığımım ve görevde bulunduğumuz her birimizin  yetkileri bellidir,  bir kimsenin başarısız olduğunu gördüğümüzde  istifa olacağınuı ve görevden alınmalar olacağını garanti ediyorum, ancak  savcılığın da başarısız olmasında  istifalar ve görevden almalar talep edilmişti, anck hiçbir istifa ve görevden alma olmadı, ve bu durumlar bu ihmaller suçluları ve katilleri cesaretlendiriyor. Bugüne kadar görevini yapmadı diye  hiçbir savcı hiçbir yargıç istifa etmedi”dedi.

Konuşmasının devamında Adalet Bakanı,  savcı ve yargıçları görevden alma yetkisi olmadığını da sözlerine ekledi.
 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,76301

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir