Lise öğrencileri eğitim gördükleri okullardan ücretsiz otobüs bileti alabilecek

Lise öğrencileri eğitim gördükleri okullardan ücretsiz otobüs bileti alabilecek

Toplu Taşıma Kamu Şirketi (JSP), Üsküp Belediyesi bünyesinde eğitim veren liselerdeki birinci sınıf öğrencilerinin biletlerini kendi okullarından alabileceğini duyurdu. Şimdilik geçici biletlerin verileceği bildirilirken, daha sonra bu biletlerin yerini “Skopska” biletlerinin alacağı ifade edildi.

Üsküp Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha yüksek sınıflardaki öğrencilerin, yeni bir kişiselleştirilmiş “Skopska” elektronik kartına ihtiyaç duymaları durumunda (kart kaybı vb.), Toplu Taşıma Kamu Şirketi (JSP)’nin herhangi bir merkezinden kartın yeni veya kopyasını alabileceği belirtildi.

Aynı zamanda okuldan belge ibraz edilmesi ve kart yapımı için tek seferlik 200 denar ücret ödenmesi gerektiği ifade edildi.

Toplu Taşıma Kamu Şirketi (JSP), toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaya yönelik lise biletlerinin sabah 5.00 ile gece 12.00 arasındaki tüm hatlarda (şehir içi ve banliyö) geçerli olduğunu, yalnızca gece hatlarının kullanımı için geçerli olmadığını bildirdi.  

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/lise-ogrencileri-egitim-gordukleri-okullardan-ucretsiz-otobus-bileti-alabilecek

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Ülkede 691 bin 736 çalışan, 98 bin 416 işsiz bulunuyor

Devlet İstatistik Kurumu, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Kuzey Makedonya’nın aktif nüfus sayısının 790 bin 152 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir