11 Balkan ülkesinden yaklaşık 400 öğrenci Edirne’de buluştu…

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından Balkan ülkelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla 2. Balkan Ülkeleri Yaz Kampı düzenleniyor.

Trakya Üniversitesinde, Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından düzenlenen ve Balkan ülkelerinden gelen öğrencilerin katıldığı 2. Balkan Ülkeleri Yaz Kampı açılışı programı gerçekleştirildi. Kampa 11 ülkeden yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 11 Balkan ülkesinden 394 öğrenci ve 48 öğretmen, 25-31 Ağustos tarihlerindeki 2. Balkan Ülkeleri Yaz Kampı’nda Edirne’de ağırlanacak.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’ndeki açılış programıyla başlayan yaz kampında misafir öğrenci ve öğretmenler için Çanakkale, Keşan Gökçetepe ve Edirne gezileri düzenlenecek. Trakya Üniversitesi’nden açılış programına Edirne Valisi Yunus Sezer, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Trakya Üniversitesi Rektörü Mustafa Hatipler ve diğer davetliler katıldı.

Spor etkinlikleri, konser ve kültür sohbetlerinin de yer alacağı kamp kapsamında öğrenciler Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde fen bilimleri deneyleri yapma imkanı da bulacak.

Kaynak : Batitrakya.live
Kaynak Sayfa : https://batitrakya.live/index.php/11-balkan-ulkesinden-yaklasik-400-ogrenci-edirnede-bulustu/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Ülkede 691 bin 736 çalışan, 98 bin 416 işsiz bulunuyor

Devlet İstatistik Kurumu, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Kuzey Makedonya’nın aktif nüfus sayısının 790 bin 152 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir