Mickoski: “Komşu ülkelerle yeni işbirliği yapmak istiyoruz”

NATO’nun kuruluşunun 75’inci yıl dönümü dolayısıyla Washington’daki NATO Zirvesi’ne katılan Mickoski, Karadağ Başbakanı, Hırvatistan Cumhurbaşkanı ve Macaristan Başbakanı ile görüştüğünü ve Bulgaristan ve Arnavutluk’un başbakanlarıyla da toplantı yaptıklarını bildirdi.

Başbakan Hıristiyan Mickoski katıldığı toplantıda birçok önemli konuya değindiğini söyleyerek, geleceğe odaklanarak Makedonya ve Balkanları yeniden gururlandırmanın zamanının geldiğini ifade etti. Hükümetin Başbakanı olarak önümüzdeki dönemde buna odaklanacağının altını çizdi.

İkinci bir noktaya değindiğini söyleyen Mickoski, “Makedonya’dan gelen yozlaşmış siyasetçilerin ve yolsuzlukları ile suçlarını korumaya hazır, kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapmaya hazır siyasetçilerim devrinin geçtiğini söylemek isterim” dedi.

Kaybedilen itibarın yeniden kazanılması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Mickoski, “Son 7 yıldır ne yazık ki sahip olamadığımız, sadece Washington’da değil, her yerde kaybettiğimiz saygınlığı geri kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” diye ifade etti.

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/mickoski-komsu-ulkelerle-yeni-isbirligi-yapmak-istiyoruz

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir