Eğitim Sendikaları Buse Öğretmen İçin Harekete Geçti!


Buse Öğretmen için seferber oldular ! İstanbul’da Anaokulu Öğretmeni Buse Berfi Yılmaz’ı (32) öldüresiye döven Erkek Arkadaşı Ahmet Hakan T. serbest bırakıldı.

Buse Öğretmenin annesi kamuoyuna yaptığı açıklamada serbest kalan şahsın kendilerini tehdit ettiğini, kızının can güvenliğinin tehlikede olduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili olarak öğretmen meslek sendikaları, kadın hakları örgütleri, savunucuları harekete geçti. KESK, Eğitim-Sen, İstanbul Kadın Meclisi, SOL Feminist Hareket, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Eşitlik İçin Kadın Platformu ve nice platform açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili basın açıklamaları gerçekleştirilecek. 

BUSE ÖĞRETMEN ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜ, O ŞAHIS ŞİMDİ SERBEST!

Buse Berfi Yılmaz, 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı Ahmet Hasan T. tarafından öldüresiye dövüldü. İddiaya göre, genç öğretmen “yere düştü” denilerek ambulansla hastaneye götürüldü ve bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Şüpheli Ahmet Hasan T., “Arabada tartışıyorduk. Daha sonra arabadan indi, yere düştü, ben de hastaneye götürdüm, ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savundu. Ancak doktor raporundaki detaylar olayın bir darp olduğunu açıkça ortaya koydu. Buse’nin kafatasında iki kırık, vücudunda morluklar, ısırık izleri ve darp izleri tespit edildi. Uyuşturucu bulundurmak ve satmaktan sabıkası olduğu ortaya çıkan Ahmet Hasan T. gözaltına alındı ancak alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak : BSHA
Kaynak Sayfa :
https://www.bsha.com.tr/egitim-sendikalari-buse-ogretmen-icin-harekete-gecti/

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

SES’ten Katledilen Fizyoterapi Teknikeri Burcu Demir İçin Adalet Çağrısı!

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Elazığ Şubesi, Uzman Çavuş Murat Coşansel tarafından sokak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir