Erbil Valiliğinde Kayseri Çarşısı’ndaki yangına ilişkin toplantı

Erbil Valisi Umed Hoşnav, yangın sonrası hasar gören Kayseri Çarşısı’nın temizlenmesi talimatını verdi.

Erbil Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, bugün düzenlenen toplantıda Hoşnav, büyük yangının ardından ilgili taraflara Kayseri Çarşısı’nda bir an önce temizlemeye başlamaları talimatını verdi.

Toplantıda Vali Hoşnav, yangına müdaheledeki çabalarından dolayı sivil savunma, polis, emniyet, trafik, sağlık, belediye, valilik, zabıta, Barzani Yardım Vakfı ve çevre koruma ekiplerine teşekkür etti.

Hoşnav, yangının kontrol altına alınması, esnaf ve mağdurlara yardım edilmesi yönündeki çabalar kapsamında çarşının tamamının acilen temizlenip düzenlenmesi ve vatandaşlara açılması gerektiğini vurguladı.

Vali Hoşnav, yangından zarar gören dükkanların restorasyonu için bir komitenin kurulması ve yangının nedenini araştıran komisyonun, olayın nedenlerini ortaya çıkarmak için acele etmesi gerektiğini belirtti.

Toplantıda ayrıca, Belediye, Sivil Savunma, Erbil Elektrik Müdürlüğü’nün yangına neden olan tüm tehlikeleri ortadan kaldırmak için çalışması gerektiği kaydedildi.

Kaynak : Teba Ajansı
Kaynak Sayfa : https://www.tebaajansi.com/irak/erbil-valiliginde-kayseri-carsisindaki-yangina-iliskin-toplanti-h321661.html

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Eurovision’da iki Batı Trakyalı gencin“Batı Trakyalıyız, Türküz” açıklamasi…

İskeçe Türk Birliği Başkanı, gazeteci Ozan Ahmetoğlu Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan iki Batı Trakyalı gencin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir