“Bizi Yok Sayanlara Karşı ‘Biz Buradayız” Diye Haykıracağız”

DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, “Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının tek ve gür sesi olarak bu seçimlerde yine yerimizi alacağız. Bizi yok sayanlara karşı ‘Biz Buradayız” mesajı yolladı.

Yunanistan Yargıtay A1 Siyasi Dairesi, 9 Haziran 2024 Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılacak partileri açıkladı. Seçime katılacak 31 partinin arasında Batı Trakya Türk Azınlığının tek siyasi partisi olan Dostluk, Eşitlik, Barış Partisi (DEB) de seçimlere katılıyor.

DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Yargıtay tarafından seçimlere katılacak partilerin açıklamasının ardından DEB partisinin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Başkan Asafoğlu şunları dile getirdi:

“Sevgili Batı Trakya Türkleri. Bilindiği üzere 9 Haziran’da ülkemizde de gerçekleşecek olan Avrupa Parlamentosu seçimleri var. Biz de DEB Partisi olarak Batı Trakya Müslüman Türk azınlığının tek ve gür sesi olarak bu seçimlerde yine yerimizi alacağız. Bizi yok sayanlara karşı ‘Biz Buradayız” diye haykıracağız. Haydi gelin hep birlikte 9 Haziran’da sandıkta buluşalım. Sesimizi tüm Avrupa’ya bir kez daha duyuralım.”

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/bizi-yok-sayanlara-karsi-biz-buradayiz-diye-haykiracagiz/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir