Sahilde Bulunan Dron Panik Yarattı

Girit’in Kandiye kenti sahilinde bulunan dron bir süreliğine panik yaşanmasına neden oldu.

Denize girmek için sahile giden vatandaşlar yerde denizin kıyısında dron görünce, İran’ın İsrail’e yaptığı saldırıda hedef şaşıran dronlardan biri olduğunu zannederek korku dolu anlar yaşadılar.

Girit’in İraklio (Kandiye) kenti sahilinde yerde bir dron görenler önce şaşırdı sonra da dronun yanına temkinli yaklaşarak korkulu anlar yaşadı. Öncelikle ilk akla gelen, İran’ın İsrail’e yaptığı saldırıda hedef şaşıran dronlardan biri olduğunu zannettiler.

Havanın da güzel olması nedeniyle sahile banyo yapmaya giden tatilciler derhal polisi arayarak durumu bildirdiler. Bunun üzerine bölgeye gelen polis ve askeri yetkililer önce vatandaşları sahilden uzaklaştırdılar sonra da dronun sahilden güvenli bir şekilde alınmasını ve incelenmek üzere askeri kışlaya götürüldüğü belirtiliyor.

Yapılan ilk belirlemelere göre, hava hedeflerinde kullanılan ve İngiltere’ye ait bir şirket tarafından üretilen hava aracı olduğu ifade edilirken, sahilde bulunan hava aracının metal kısımlarında güçlü pas izleri bulunduğundan bir süredir denizde olduğu tahmin ediliyor.

 

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/sahilde-bulunan-dron-panik-yaratti/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir