Genç Öğrenciler Yemekte Buluştu

Genç öğrenciler BATÖB’ün organizasyonuyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif gençleri bu anlamlı etkinlikte yalnız bırakmadı ve yaptığı konuşmada kendilerine tavsiyelerde bulundu. Aynı şekilde gençlerin davet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Muavin Konsolos Barış Çulha da gençleri yalnız bırakmadı.

Bu organizasyon ile ilgili BATÖB sosyal medya hesaplarından şu paylaşım yapıldı:

Batı Trakya Gençliği Bir Arada!

“Genç stklarımızla bayram yemeğinde bir araya geldik. Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Muavin Konsolos Barış Çulha, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan bizlerleydi.

YTB Başkanı Abdullah Eren de çevrimiçi bağlantıyla bize katıldı. BATÖB organizasyonuyla gerçekleşen programa DEB Gençlik, GTGB Yeni Nesil Kolu, İTB Gençlik Kolu, GAT, Ketenlik Gençlik Derneği, BTTDD Bursa Gençlik Kolları, Köprü Derneği ve Celal Bayar Lisesi öğrencileri katıldı.

Desteklerinden dolayı YTB başkanı Abdullah Eren’e, programda emeği geçen Ankara, Edirne, Eskişehir ve İstanbul BATÖB’e ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Batı Trakya gençliği hep birlikte ve emin ellerde.”

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/genc-ogrenciler-yemekte-bulustu/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir