Türkiye Kadın Hentbol Takımı yarın Karadağ ile karşılaşacak

A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası 6. Eleme Grubu’ndaki beşinci maçında yarın Rize’de Karadağ’ı ağırlayacak.

2024 Avrupa Şampiyonası 6. Eleme Grubu’nda yer alan A Milli Kadın Hentbol Takımı, yarın sahaya çıkacak. Rize Yenişehir Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı, Bulgaristan’dan Svetoslav Yovchev ile Zvezdelin Yonchev hakem ikilisi yönetecek.

AA’nın haberine göre grupta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan milli takım, 5 puanla ikinci sırada bulunuyor.

İlk maçında deplasmanda Karadağ’a 39-23 mağlup olan ay-yıldızlılar, daha sonra Ankara’da Sırbistan ile 29-29 berabere kaldı. A Milli Kadın Hentbol Takımı, gruptaki üçüncü maçında Bulgaristan’ı deplasmanda 30-24 mağlup ederken, dördüncü maçında ise bu kez konuk ettiği Bulgaristan’ı 38-13 yendi.

Başantrenör Costica Buceschi, milli takımın Ankara kampında yaptığı açıklamada, Rize’de yarın konuk edecekleri Karadağ karşısında galip gelerek, Avrupa Şampiyonası için iyi bir pozisyonla gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Kaynak : Timebalkan.com
Kaynak Sayfa : https://timebalkan.com/turkiye-kadin-hentbol-takimi-yarin-karadag-ile-karsilasacak/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Karadağ’da erken genel seçim talebiyle düzenlenen gösteriler devam ediyor

Karadağ’da “cumhurbaşkanının hükümet kurmadaki yetkilerinin kısıtlanmasını” amaçlayan yasal düzenleme karşıtı binlerce kişi “erken genel seçim” …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir