Topsidis Rıdvan Molla İsa’yı Listesine Dahil Etti

Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanlığına aday olan Dedeağaçlı Hristodulos Topsidis liderliğini yaptığı “Bölgesel Sentez” listesini Azınlıktan aldığı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Gümülcine Belediye Meclis Üyesi mimar – mühendis Rıdvan Molla İsa, Hristodulos Topsidis liderliğini yaptığı “Bölgesel Sentez” listesinden aday olduğunu açıkladı.

2006 yılından beri yerel Yönetimlerde Gümülcine Belediye Meclisinde değişik görevlerde bulunan Rıdvan Molla İsa, şimdi artık edindiği tecrübe ve bilgiyi yeni dönemde Eyalet Meclisinde devam ettirmeye ve toplumuna faydalı olmaya çalışacak.

Rıdvan Molla İsa, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Değerli hemşerilerim, herkesin bildiği gibi Gümülcine Belediyesinde 2006 yılından beri yerel yönetim seçimlerine katılmaktayım. Başkan yardımcılıkları, şirket başkanlıkları ve daha bir çok yerel yönetim kurul ve komisyonlarda görev aldım. Allah’ ın izniyle hepsinden alnımın akıyla çıktım. Tabii ki yapabildiklerimiz kadar yapamadığımız bir sürü işlerimiz de oldu. Fakat her zaman iyi niyet ve gayretim toplumumuz için devam etti. Bütün bu süreç içinde Vavaciklis, Petridis ve Garanis gibi çok tecrübeli isimlerle çalıştım.

Bugünden geçerli olmak üzere 17 yıl içerisinde edindiğim yerel yönetim tecrübemi, sizlerin gayret ve desteğiyle Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanlığında devam ettirmeye karar almış bulunmaktayım. Bu nedenle Bölgesel Sentez listesi Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkan adayı Sn. Hristodoulos Topsidis başkanlığında 5 yıl bölgemize hizmet etmek için bu yolda ben de varım.

Her zaman olduğu gibi güçlü ve kararlı desteğinize 8 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçimlerde, Rodop ili Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Meclis Üyesi olarak talibim.”

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/topsidis-ridvan-molla-isayi-listesine-dahil-etti/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir