Türkmenistan özel şirketleri İstanbul’daki fuara katıldı

Türkmenistan özel şirketleri 12 Temmuz’da açılışı yapılan F-İstanbul Gıda ve İçecek Fuarı’nda “Türkmenistan Üretilmiştir” etiketli gıda ürünleri sergilediler. Fuar organizatörlerinin internet sitesine göre, İstanbul Fuar Merkezi bu yıl Türkmenistan dahil 96’dan fazla ülkeden bine yakın markayı bir araya getirdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Fuarı, işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri ve ambalaj olmak üzere gıda sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Fuar pavyonlarını dünyanın onlarca ülkesinden yaklaşık 15.000 iş adamı ve bu alanda faaliyet gösteren profesyonellerin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkmenistan’ı festivalde şekerleme ve diğer gıda ürünleri üreticileri – Altyn Yunus, Kilwan, Täze Aý, Balşeker, Parahat, Arçalyk, Parasatly, Mahriban-Merw ve diğerleri de dahil olmak üzere 16 özel şirket temsil ediyor.

İstanbul Fuar Alanı, şirketler ve girişimciler için büyük fırsatlar sunuyor. Fuarın katılımcıları, uluslararası pazarlara, yeni ortaklıklara ve iş bağlantılarını genişletme fırsatlarına erişiyor.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-ozel-sirketleri-istanbuldaki-fuara-katildi/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir