Midilli Adasını Türkler “İşgal” Etti

Midilli adasını Türkler “işgal” etti. Kurban Bayramında Midilli adasına 9.000 Türk turist geldi.

Midilli turizm acenteleri derneği başkanı Panagiotis Hacikiriakos, Ege bölgesi ERT televizyonuna yaptığı açıklamada, “Türklerin dini bayramıydı, yoğun bir katılım bekliyorduk ama sonuç ilk beklentilerimizi aştı. Çok güçlü bir haftaydı” dedi.

Hem Avrupalıların hem de Yunanlıların paralel gelişleriyle birlikte 9 bin Türk ziyaretçinin gelişine güveniyoruz. Adanın hemen her yerinde konaklama doluluk oranı %98’e ulaşırken, diğer tüm işletmeler, restoranlar, araç kiralama, mağazalar da açıktı. Türkiye bize yakın Ayvalık, tatilini yapan ve fırsat bulan Türkleri de ağırlıklı olarak hafta sonları ve üç günü geçirmek için karşı tarafta bir araya getiriyor” dedi.

“Her şey doluydu ve bizim inandığımız ve istediğimiz süreklilik olacak”

“Her şey doluydu, yerel halk arasında insanlar ve farklı bir ruh hali vardı. İnandığımız ve istediğimiz sürekliliktir. Tüm yıl boyunca artık Türk ziyaretçileri bekliyoruz ama her hafta sonu katılım büyük olacak. Ama sadece Türk ziyaretçiler değil, yerli turistler de özellikle Kuzey Yunanistan’dan gelirken, Avrupa ülkelerinden gelen charterlar artık dolu ve artık Sisam ile uçuşu paylaşmıyoruz. Bu yıl Midilli için çok iyi bir yıl ve artık yatak artışı için hazırlanmaya başlamalıyız. Bu hafta halka hizmet edecek kalacak yer bulamadık ama başardık. Adada çevre açısından sorun yaratmayacak yerlerde iki büyük turizm biriminin oluşturulmasını planlamaya başlamalıyız” diye tamamladı.

Kaynak : birlikgazetesi.org
Kaynak Sayfa : https://birlikgazetesi.org/midilli-adasini-turkler-isgal-etti/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Sloga’nın efsane futbolcusu Adnan Zekir vefat etti

Kuzey Makedonya’nın en köklü kulüpleri arasında yer alan Sloga takımının eski başarılı futbolcularından biri olan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir