Türkmenistan Food Istanbul Expo 2023 fuarına katılacak

Türkmenistan Sanayiciler ve Girişimciler Birliği temsilcileri Türkiye’de gerçekleştirilecek ‘Food Istanbul Expo 2023’ Uluslararası Fuara katılacak. Gıda endüstrisinin en büyük fuarlarından biri teşkil eden sözkonusu organizasyon 12-14 Temmuz’da İstanbul’da Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Türkmenistan dahil onlarca ülkeden sektör temsilcileri katılcak. Türkmenistan’dan sözkonusu fuara; Arçalyk, Kilwan, Altyn Ýunus, Parasatly, Balşeker, Ak Gar, Mähriban-Merw, Täze Aý, Balam, Sada, Tükel, Mekan, Misgar, Altyn Şöhle gibi Türkmen firmaları katılacağı belirtildi. Sözkonusu firmalar içecek ve çeşitli gıda ve şekerleme ürünlerini üretmektedir.

Food Istanbul Expo 2023, gıda alanındaki en saygın yıllık etkinliklerden biridir ve küresel gıda endüstrisinin gelişimine yön vermektedir.

Üreticileri, ihracatçıları, ithalatçıları, toptancıları, distribütörleri ve ağ pazarlarını bir araya getiren platform, katılımcılarına yeni ticari ilişkiler kurmaları için geniş fırsatlar sunuyor. Fuarın ana hedefi uluslararası bir platform haline gelmektir.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-food-istanbul-expo-2023-fuarina-katilacak/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir