Türkmenistan, 26. St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’na katılıyor

Türkmenistan Maliye ve Ekonomi Bakanı Serdar Corayev başkanlığındaki Türkmen heyeti, Rusya’da gerçekleştirilen 26. St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu’na (SPIEF) katılıyor.

Bu uluslararası ekonomik forum çerçevesinde, Türkmenistan Maliye ve Ekonomi Bakanı Serdar Corayev  “Karbon düzenlemesi ve Asya, Afrika ve Orta Doğu’da karbon birimlerinin dolaşımı için bir pazar oluşturulması” oturumuna iştirak etti.

Ayrıca, Türkmen Bakan’ın Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanı Maksim Reşetnikov ile ikili görüşmesi de öngörülüyor.

26. St. Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu, dünyadaki en büyük ve en önemli iş etkinliklerinden biridir. 25 yıldır Forum, sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için küresel ekonominin temel konularını tartışmak ve en iyi küresel uygulamaları ve yetkinlikleri paylaşmak için dünyanın önde gelen platformu statüsünü kazanmıştır.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-26-st-petersburg-uluslararasi-ekonomik-forumuna-katiliyor/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir