Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün Beştepe’de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak kabine başta sözleşmeli personele kadro ve EYT konularını ele aldığı toplantıda iç politikada terörle mücadele ve ekonomiyi de görüşecek.

Kabine Toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Beştepe Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. İç politikada, sözleşmeli personellere kadro verilmesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hususunda değerlendirme yapılacak. Görüşmelerin ardından sözleşmeli personellere verilecek kadro müjdesi toplantının ardından açıklanacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeli personellere ilişkin yaptığı açıklamada, “Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak” demişti. Kamudaki 600 bine yakın sözleşmeli personel bulunuyor.

20 Kasım’da başlayan hava harekatı, Pençe-Kılıç Operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda terörle mücadele ve ekonomi gibi konuların görüşüleceği toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Millete Sesleniş konuşması yapacak.

Kaynak : QHA – Kırım Haber Ajansı
Kaynak Site : https://qha.com.tr/haberler/politika/cumhurbaskanligi-kabinesi-bugun-toplaniyor-5/461447/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Melnica merkezli Kardeşlik-Mel Derneği’nden Büyükelçi Ulusoy’a ziyaret

Kuzey Makedonya’da Türklerin yaşadığı köylerden biri olan Melnica’da faaliyet gösteren Kardeşlik-Mel Derneği Başkanı Alen Belurovski …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir