Türkmenistan, Milano’daki Uluslararası Tekstil Fuarı’na katılacak

Türkmenistan, Milano kentindeki uluslararası tekstil ekipmanları fuarına katılacak. Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Batır Atdayev bu konuda Bakanlar Kurulu toplantısında İtalya’ya yapacağı gezi hakkında bilgi verdi.

Dünyanın en büyük tekstil ve giyim teknolojileri fuarı olan ITMA Milan, 8-14 Haziran tarihleri ​​arasında Fiera Milano fuar merkezinde gerçekleştirilecek. Sergi, Almanya, İtalya, İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, İsveç, İspanya ve Fransa’dan üreticilerin yer aldığı Avrupa tekstil derneği CEMATEX tarafından düzenleniyor.

Milano’daki ITMA 2023’te, geri dönüştürülebilirlik ve çevresel sürdürülebilirlik ile uyumlu ekipman ve endüstriyel yöntemler büyük ilgi görecek.

Fuar aralarında eğitim ve bilgilendirme seminerleri, iş etkinlikleri ve toplantılar düzenlenecektir. ITMA 2023’e katılım için toplamda 42 ülkeden yaklaşık 1.500 başvuru yapıldı.

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/turkmenistan-milanodaki-uluslararasi-tekstil-fuarina-katilacak/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir