Büyükelçi Sekizkök’ten Yörük köylerine Ramazan ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök Kuzey Makedonya’nın yörüklük bölgesinde bulunan bazı köylere Ramazan ziyareti yaparak soydaşlarla buluştu.

T.C. Üsküp Büyükelçiliği sosyal medya hesabından köy ziyaretleriyle ilgili yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

18 haneli Yörük köyü Poçuval’da Rıdvan öğretmenin kıymetli öğrencileri, Mümin dede (96), Mümin kardeşimiz (köyde 4 Mümin var) ve hanımı Mümine ile oğulları, kızları, gelinleri, torunları Birsen ve köyün diğer sakinleriyle Ramazan ayında birlikteyiz ve dayanışma içindeyiz.

3 haneli Stepanci köyünde Beyazıt amca ile Asliye ve Hidayet teyzeleri ziyaret ederek Ramazan ayı dayanışmamızı ve güzel sohbetimizi gerçekleştirdik. 1955’ten itibaren köy sakinleri ekseriyetle Çorlu ve Akhisar’a göç etmiş.

3 haneli Penuş köyünde Akile hanımın evinde oğlu Ayet, gelini Zinet, torunları Besim, Berat ve Tülin’le birlikte olduk.. Akrabaları İstanbul’da, biz de yanlarındayız.

Kaynak : Yenibalkan.com
Kaynak Sayfa : https://yenibalkan.com/tr/makedonya/buyukelci-sekizkok-ten-yoruk-koylerine-ramazan-ziyareti

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir