Dubai Uluslararası Ticaret Odası Orta Asya’yı ziyaret edecek

Dubai Uluslararası Ticaret Odası, Yeni Ufuklar girişimi kapsamında Orta Asya’yı ziyaret edecek. Dubai Uluslararası Ticaret Odası, üyelerini yeni uluslararası pazarlara girmeye teşvik etmek için Yeni Ufuklar girişimini başlattı.

BAE resmi haber ajansı WAM’ın haberine göre, Yeni Ufuklar girişiminin bir dizi etkinliğinin ilk adımlarının bir parçası olarak, Dubai iş insanlarından oluşan büyük bir heyet, Özbekistan, Kazakistan ve Kırgızistan’daki iş fırsatlarını daha iyi anlamak ve keşfetmek için 14-21 Mart tarihleri ​​arasında Orta Asya’ya seyahat edecek.

Dubai Uluslararası Ticaret Odası Başkanı ve CEO’su Mohammad Ali Rashed Luta liderliğindeki heyet, 16 sektörü temsil eden Dubai merkezli 26 şirketi içerecek.

Dubai Uluslararası Ticaret Odası, Dubai’nin dış ticaretini 2026 yılına kadar 1,4 trilyon dirhemden (yaklaşık 380 milyar ABD Doları) 2 trilyon dirheme (yaklaşık 540 milyar ABD Doları) çıkarmakla görevlendirildi.

 

Kaynak : https://www.atavatan-turkmenistan.com
Kaynak Sayfa : https://www.atavatan-turkmenistan.com/tr/dubai-uluslararasi-ticaret-odasi-orta-asyayi-ziyaret-edecek/

beservis.com

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Türkmenistan-Afganistan İş Forumu: Sınıraşan su kaynaklarının rasyonel kullanımı değerlendirildi

Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta pazartesi günü düzenlenen Türkmenistan-Afganistan İş Forumu sırasında, sınıraşan sular da dahil olmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir