Araçlara Kapatılan ‘George Bush” Caddesine Giren Sürücülere Kesilen Ceza 40.000 Euro

Cumartesi 25 Şubat 2023 12:31

Araçlara kapatılmasına karşın Priştine Belediyesi’nin kararına saygı duymayan bazı sürücüler yine de “George Bush” Caddesi’nden araçlarıyla geçiyor.

Bunun sonucu yani yasak olan bu yoldan geçen sürücülere kesilen cezalardan yaklaşık 40.000 Euro belediyenin hazinesine girmiş bulunuyor.

Polise göre, yolun araçlara kapatılmasından bu yana 985 ceza kesildi.

“’George Bush’ Caddesi’nde araçların (belediye otobüsleri ve taksiler hariç) geçmesinin yasaklandığı günden itibaren, Priştine kenti karayolu trafik birimi,  trafik işaretine uymayan sürücülere 985 ceza kesmiştir. Priştine Belediyesi tarafından kurulan bu trafik işareti, belli araçların bu yoldan geçmelerini belirlemektedir. Yasağa uymayan sürücülere 40 Euro para cezası kesiliyor.” diye belirtiliyor Priştine Bölgesi Trafik Polisi Birimi’nin açıklamasında.

Bu arada sürücüler “George Bush” Caddesi’nden araçların yasak olduğunu gösteren trafik işaretlerin uygun bir yere yerleştirilmemesinin, yola girildiğinden geri dönüşün imkansız olduğundan söylüyorlar. Sürücüler, yasak işaretlerinin yola girilmeden en azından 15-20 metrelik bir mesafede yer almasının gerektiğini belirtiyorlar.

Priştine Belediyesi Kamu Hizmetleri Müdürü Ilirik Musliu ise “George Bush” yoluna girmeden önce trafik işaretlerinin olmadığı iddiaları reddediyor.
 

Kaynak : Kosovahaber.net
Kaynak Sayfa : https://www.kosovahaber.net/?page=2,12,77888

Beyaz eşya servis sitesi satılık

Hakkında admin

Ayrıca Kontrol Edin

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi

Şiddetli sağanaktan etkilenen Debre bölgesindeki yollar temizlenerek trafiğe uygun hale getirildi ANA SAYFA Makedonya Şiddetli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir